Terug open op 8 juni

We moeten echter wel een aantal strikte regels volgen om ieders veiligheid te waarborgen...

We hebben ons best gedaan om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken en rekenen dan ook op jullie steun en medewerking. We hebben een reservatietool voorzien, waarop u uw klimsessie kunt reserveren, zo bent u zeker van een plaats

1

WELKOM


Iedereen is welkom, ook voor een enkele beurt. Geen klimbrevet of niet voldoende ervaring? Reserveer dan een initiatie.

2

UITGESLOTEN


Voorlopig organiseren we nog geen verjaardagsfeestjes. Reservatie voor groepen zijn ook nog niet mogelijk.

3

SANITAIR


De kleedkamers zijn terug open, let op het maximum aantal personen. De douches houden we voorlopig nog gesloten.

4

ABONNEMENTEN


Abonnementen en 10 beurtenkaarten blijven geldig. We hebben ze echter niet automatisch bevroren tijdens de verplichte sluiting. Iedereen die wil dat hun abonnement verlengd wordt met de periode van de verplichte sluiting, kan dit bij hun eerste bezoek aanvragen. Voor iedereen die ons extra wil steunen bij de heropstart en hun abonnement laat doorlopen, voorzien we een leuke attentie.

5

REGLEMENTERING


In beide zalen gelden de bestaande veiligheidsreglementen. Deze hangen uit in de zaal en staan op de website. Voor de huidige situatie hebben we een extra corona veiligheidsreglement. Lees dit zeker na.

6

CAFETARIAS


De cafetaria in beide klimzalen is open. Je kan nadien nog iets drinken of een snack eten, los van uw slot van 2 uur. In Black Box Boulder hebben we een gloednieuw terras voorzien. We vragen ook om elektronisch te betalen en cash verrichtingen te vermijden.

© 2024 www.blueberry-hill.be with webcreator available