Niet de grootste, maar wel de gezelligste!
Klimzaal
#tag0 - Deze tag is niet zichtbaar op uw website.
Beschrijving

De klimmuur van Blueberry Hill Adventure was één van de eerste (1989) indoor muren in België. Intussen werd de muur al verschillende keren verbouwd, werd er een volledig nieuwe ‘dalle’ muur geplaatst en werken we met verschillende structuren op de bestaande muur. De grote zaal is 15 meter hoog en heeft 21 touwen. Op elk touw hebben we minimum 3 tot 4 routes. In totaal zijn er een 70 routes in alle moeilijkheidsgraden (tot 8a). Elke week streven we er naar om minimum 5 nieuwe routes te openen. Elk kwartaal kopen we ook verschillende nieuwe grepen. Zo is er meer dan voldoende afwisseling voor de vaste bezoeker. Zowel top rope als voorklimmen is mogelijk. Daarnaast beschikken we ook over een junior klimzaal. Deze is 8,5 meter hoog en heeft meer dan 40 routes. De meeste routes in deze zaal zijn gemaakt op maat van onze jeugd. Dit komt er hoofdzakelijk op neer dat de grepen dichter zitten. Denk vooral niet dat het gemakkelijker is …Ook hier proberen we zo veel mogelijk niveaus aan te bieden, van een 3 tot 6c

NIEUW: Naast de lengtezaal hebben we in Kortrijk ook een boulderzaal.
Alle info kunt u hier terugvinden: blackboxboulder.be

#tag1 - Deze tag is niet zichtbaar op uw website.
Toegang

Sportklimmen is een sport die voor veel mensen mogelijk is. Je moet geen krachtpatser of durfal zijn. Bij ons kan iedereen, die over een geldig brevet, klimvaardigheidsbewijs (KVB 1) of gelijk door ervaring beschikt, zelfstandig komen klimmen. Na de inspanning kun je in onze gezellige bar nog rustig een streekbiertje, een lekker bio wijntje, een natuur fruitsapje of een smoothie drinken. We hebben ook een beperkt aanbod snacks.


Naast het sportklimmen bieden wij ook diverse avontuurlijke activiteiten voor groepen aan. Ons speleoparcours is niet meer individueel toegankelijk, enkel nog voor groepen, op reservatie. Op zoek naar een leuke activiteit voor uw jeugdbeweging of sportclub? Wilt u een uitstap met de familie of een originele en sportieve activiteit organiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Ga naar groepen

#tag2 - Deze tag is niet zichtbaar op uw website.

Kliminitiatie


Indien je nog nooit zelfstandig geklommen/gezekerd hebt, of het is (te) lang geleden, dan kan je bij ons op vaste tijdstippen een initiatieles volgen. Je moet hiervoor reserveren (ook met een bongobon, …) De initiatielessen gaan door op woensdagavond van 19u tot 20u of op zaterdag of zondag van 13u30 tot 14u30. Tijdens schoolvakanties elke dag om 13u30. In een groepje van maximum 14 leer je de basis, hoe correct inbinden en zekeren.  Onze ervaren instructeurs begeleiden jullie gedurende 1 uur. Graag stipt aanwezig zijn zodat niemand moet wachten. Heb je alles goed begrepen en kan je veilig werken, dan mag je nadien zelfstandig verder klimmen. Heb je de smaak te pakken en wil je verder komen klimmen, dan raden wij aan om een cursus te volgen om uw officieel brevet te behalen. Dit is ook geldig in andere klimzalen. 

Hier meer info over onze opleidingen

Wat praktische info voor de initiatielessen.: 

Je moet altijd minimum met 2 personen zijn (klimmer en beveiliger). 
 Iedereen die wil beveiligen, moet de initiatieles volgen, deze is persoonlijk.  
Kinderen -12 jaar kunnen NIET zelfstandig beveiligen bij ons (tenzij ze over een geldig brevet beschikken), ze moeten bijgevolg altijd vergezeld zijn van een volwassene.   
Het gewichtsverschil tussen klimmer en beveiliger is best niet groter dan 20%. Dit is uiteraard voor de klimmer. Als beveiliger mag je wel zwaarder zijn. 
 Als kledij raden wij losse kledij aan zodat je vrij kunt bewegen. Propere indoor sportschoenen die goed aansluiten (type handbal, minivoetbal, tennis), beter geen loopschoenen.   
Al het noodzakelijke veiligheidsmateriaal (klimgordel en zekeringsmateriaal) kan je bij ons huren, ook speciale klimschoenen (geven meer grip).
RESERVEER HIER UW INITIATIELES
#tag3 - Deze tag is niet zichtbaar op uw website.
Openingsuren en tarieven
Openingsuren

september tot juni
maandag : 17u – 24u
dinsdag : 17u – 24u
woensdag : 18u -24u
donderdag : 17u – 24u
vrijdag : 17u – 24u
zaterdag : 13u30 - 19u
zondag : 13u30 – 19u

In de schoolvakanties zijn we tijdens de week open vanaf 13u30. 

Tijdens het zomerverlof hebben we beperkte openingsuren. Tijdens de week open vanaf 17u, gesloten op zaterdag en zondag. Jaarlijks verlof van 21/7 tot 31/7.

Tussen 17u en 18u30 is het meestal kalm en kan u rustig klimmen. Maandagavond is ook een rustige avond. Tijdens het schooljaar is er op woensdagnamiddag jeugdwerking tot 17u30 en zijn we pas vanaf 18u open.

Op volgende feestdagen zijn we ALTIJD gesloten :
Nieuwjaar (1/1) - Pasen - Paasmaandag - Dag van de arbeid (1/5) - O.H. Hemelvaart - Pinksteren - Pinkstermaandag - Nationale feestdag (21/7) - O.L.V. hemelvaart (15/8) – Kerstavond (24/12) - Kerstmis (25/12) – Oudejaar (31/12). Op andere feestdagen zijn we open volgens de zondagsuren. 

Bij vragen of onduidelijkheden contacteer ons telefonisch of raadpleeg onze Facebookpagina.
#tag4 - Deze tag is niet zichtbaar op uw website.
Tarieven

Voor leden van een erkende bergsportclub en studenten (op vertoon geldige studentenkaart) is er een korting. Indien je enkel iemand zekert, moet je geen toegang betalen. Beurtenkaarten en abonnementen geldig in Black Box Boulder, Blueberry Hill en Seafront Boulder (Zeebrugge)


Klimbeurt: 13 euro / 11 euro / 10 euro
Kinderen*: 8 euro
Initiatieles: 10 euro
10-beurtenkaart**: 115 euro / 100 euro / 90 euro
Maandabonnement: 55 euro / 50 euro / 45 euro
Abonnement 3 maanden 150 euro / 135 euro / 120 euro
Jaarabonnement: 550 euro / 500 euro / 450 euro
Eénmalige bijdrage lidkaart: 2,5 euro 
Huur klimgordel en zekeringstoestel: 2 euro
Huur klimschoenen: 3 euro

*Kinderen onder de leeftijd van 12 jaar.
** Een 10-beurtenkaart is strikt persoonlijk en is geldig tot één jaar na aankoopdatum.
Prijzen in het blauw zijn de prijzen die je kunt verkrijgen als je lid bent van een erkende bergsportclub. Prijzen in het oranje zijn voor studenten met een geldige studentenkaart.

Google
Kaartgegevens ©2023
Kaartgegevens ©2023

© 2024 www.blueberry-hill.be with webcreator available