HomeKlimmenGroepenReserverenContactBlueberryClub
Niet de grootste, maar wel de gezelligste!
Klimzaal
#tag0 - Deze tag is niet zichtbaar op uw website.
Beschrijving

De klimmuur van Blueberry Hill Adventure was één van de eerste (1989) indoor muren in België. Intussen werd de muur al verschillende keren verbouwd, werd er een volledig nieuwe ‘dalle’ muur geplaatst en werken we met verschillende structuren op de bestaande muur. De grote zaal is 15 meter hoog en heeft 20 touwen. Op elk touw hebben we minimum 3 tot 4 routes. In totaal zijn er een 70 routes in alle moeilijkheidsgraden (tot 8a). Elke week streven we er naar om minimum 4 nieuwe routes te openen. Elk kwartaal kopen we ook verschillende nieuwe grepen. Zo is er meer dan voldoende afwisseling voor de vaste bezoeker. Zowel top rope als voorklimmen is mogelijk. Daarnaast beschikken we ook over een junior klimzaal. Deze is 8 meter hoog en heeft meer dan 50 routes. Al de routes in deze zaal zijn gemaakt op maat van onze jeugd. Dit komt er hoofdzakelijk op neer dat de grepen dichter zitten. Denk vooral niet dat het gemakkelijker is …Ook hier proberen we zo veel mogelijk niveaus aan te bieden, van een 3 tot 6c. Naast de klimzalen kan je ook uw kracht trainen in onze functionele trainingszaal. We beschikken over verschillende krachttoestellen, een zeer uitgebreid campus bord met alle mogelijke grepen, een systeemwand, ringen en nog veel meer. Als individuele bezoeker kan je ook terecht in ons speleoparcours. Over de 4 verdiepen lopen er verschillende gangen. De ene al wat nauwer dan de andere. Een ‘spannende’ activiteit.

#tag1 - Deze tag is niet zichtbaar op uw website.
Toegang

Sportklimmen is een sport die voor veel mensen mogelijk is. Je moet geen krachtpatser of durfal zijn. Bij ons kan iedereen, die over een geldig brevet, klimvaardigheidsbewijs (KVB 1) of gelijk door ervaring beschikt, zelfstandig komen klimmen. Het speleoparcours is voor iedereen die een beetje sportief is mogelijk. Voor de veiligheid vragen we dat je minimum met 2 personen bent. Kinderen onder de 12 jaar worden vergezeld van een volwassenen. Na de inspanning kun je in onze gezellige bar nog rustig een streekbiertje, een lekker bio wijntje, een natuur fruitsapje of een smoothie drinken. We hebben verschillende snacks.

Op zoek naar een leuke activiteit voor uw jeugdbeweging of sportclub? Wilt u een uitstap met de familie of een origineel en sportief feest organiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ga naar groepen

#tag2 - Deze tag is niet zichtbaar op uw website.

Kliminitiatie


Indien je nog nooit zelfstandig geklommen/gezekerd hebt, of het is (te) lang geleden, dan kan je bij ons altijd een initiatieles volgen. Je hoeft hiervoor niet te reserveren, gewoon aanmelden bij de zaalverantwoordelijke. Op een ½ uurtje legt hij u de basis van het zekeren en de knopen uit. Heb je alles goed begrepen en kan je veilig werken, dan mag je zelfstandig verder klimmen. Er is geen beperking in tijd. Heb je de smaak te pakken en wil je verder komen klimmen, dan raden wij aan om een cursus te volgen om uw officieel brevet te behalen. 

Wat praktische info voor de initiatielessen.: 

Je moet altijd minimum met 2 personen zijn (klimmer en beveiliger).

Iedereen die wil beveiligen, moet de initiatieles volgen, deze is persoonlijk.

 Kinderen -12 jaar kunnen NIET zelfstandig beveiligen bij ons (tenzij ze over een geldig brevet beschikken), ze moeten bijgevolg altijd vergezeld zijn van een volwassene. 

 Het gewichtsverschil tussen klimmer en beveiliger is best niet groter dan 20%. Dit is uiteraard voor de klimmer. Als beveiliger mag je wel zwaarder zijn. 

Als kledij raden wij losse kledij aan zodat je je vrij kunt bewegen. Best propere sportschoenen die goed aansluiten (type handbal, minivoetbal, tennis), beter geen loopschoenen. 

 Al het noodzakelijke veiligheidsmateriaal (klimgordel en zekeringsmateriaal) kan je bij ons huren, ook speciale klimschoenen (geven meer grip).#tag3 - Deze tag is niet zichtbaar op uw website.
Openingsuren en tarieven
Openingsuren

september tot juni
maandag : 17u – 24u
dinsdag : 17u – 24u
woensdag : 17u -24u
donderdag : 17u – 24u
vrijdag : 17u – 24u
zaterdag : 13u - 19u
zondag : 13u – 19u
zomerverlof juli en augustus*
maandag : 17u – 24u
dinsdag : 17u – 24u
woensdag : 17u – 24u
donderdag : 17u – 24u
vrijdag : 17u – 24u
zaterdag* : 13u -19u
zondag* : 13u – 19u

*van 14 juli tot 15 augustus zijn we gesloten op zaterdag en zondag.

Op Pinksteren 10/6 en Pinkstermaandag 11/6  zijn we gesloten.Tijdens de schoolvakanties (behalve het zomerverlof) zijn we tijdens de week open vanaf 14u.
Tussen 17u en 19u is het meestal kalm en kan u rustig klimmen.
Op volgende feestdagen zijn we ALTIJD gesloten :
Nieuwjaar (1/1) - Pasen - Paasmaandag - Dag van de arbeid (1/5) - O.H. Hemelvaart - Pinksteren - Pinkstermaandag - Nationale feestdag (21/7) - O.L.V. hemelvaart (15/8) - Kerstmis (25/12) - Op andere feestdagen zijn we open van 13u tot 19u.
Bij vragen of onduidelijkheden contacteer ons telefonisch of raadpleeg onze Facebookpagina.

#tag4 - Deze tag is niet zichtbaar op uw website.
Tarieven

Voor leden van een erkende bergsportclub en studenten (op vertoon studentenkaart) is er een korting. Indien je enkel iemand zekert, moet je geen toegang betalen.

Klimbeurt: 10 euro / 8,50 euro
Kinderen*: 6 euro
Initiatieles: 7 euro
10-beurtenkaart**: 85 euro / 75 euro
Maandabonnement: 40 euro / 35 euro
Abonnement 3 maanden 110 euro / 100 euro
Jaarabonnement: 380 euro / 340 euro
Huur klimgordel en zekeringstoestel: 2 euro
Huur klimschoenen: 3 euro
Speleoparcours: 12 euro / 10 euro

*Kinderen onder de leeftijd van 12 jaar.
Kinderen vergezeld van een ouder die een jaarabonnement hebben, moeten geen toegang betalen op zaterdag en zondag.
** Een 10-beurtenkaart is strikt persoonlijk en is geldig tot één jaar na aankoopdatum.
Prijzen in het blauw zijn de prijzen die je kunt verkrijgen als je in bezit bent van een studentenkaart of indien je lid bent van een erkende bergsportclub.

Kaartgegevens
Kaartgegevens ©2019
KaartgegevensKaartgegevens ©2019
Kaartgegevens ©2019
200 m 

Professioneel gehost door website-hosting, voorzien van krachtig website creator.