Een kers op de taart bij iedere verjaardag!
Verjaardag
Algemeen

Een verjaardagsfeestje bij Blueberry Hill Adventure is een unieke belevenis. Gedurende het feestje zorgt onze ervaren instructeur voor de nodige uitdagingen voor de kinderen. De opdrachten, spelletjes worden gekozen volgens de mogelijkheden van uw groep. Geen enkel feestje is voor ons hetzelfde. Tijdens een korte pauze kunnen de kinderen een drankje kiezen en na de activiteit zorgt een ijsje voor de nodige verfrissing. Liever een pannenkoek ? Dit kan met een kleine meerprijs (2 euro). Vraag dit bij uw reservatie.

Duurtijd: Een verjaardagsfeestje duurt bij ons 2,5 uur. Na de activiteit kunnen de kinderen eventueel nog wat rustig klauteren in onze boulderzaal. Er wel op letten dat er geen last is voor de andere klimmers. De andere activiteiten en verdiepen zijn uit veiligheidsredenen niet toegankelijk. (We blijven een avonturensportcentrum en geen indoor speeltuin)

Prijs: 20 euro per deelnemer. We vragen minimum 10 deelnemers (of een forfait van 200 euro). Maximum 16 deelnemers per instructeur.

Tijdstip: Verjaardagsfeestjes kunnen momenteel enkel op zaterdag en zondag om 14u. Begeleiding is voorzien tot 16u30.

Reserveren : via een mailtje naar adventure@blueberry-hill.be


FORMULES
icon klimzaal

Een uniek avontuurlijk parcours vol met verrassingen. De kinderen gaan samen met de instructeur op zoek naar de schat in onze toverzaal. Onderweg moeten ze verschillende hindernissen overwinnen, gaan ze op zoek in donkere gangen naar aanwijzingen, lossen samen puzzels op en vinden uiteindelijk de schat.

icon klimclub

Op een speelse en veilige manier klimmen de kinderen op een aangepast parcours. Dit is niet in de klimzaal met de touwen. Het klimmen wisselen we af met korte en langere speleo gangen. Gaandeweg klimmen we hoger en dringen we dieper door in de donkere gangen van Blueberry Hill.
Na de pauze kan er eventueel gekozen worden voor blaaspijpschieten. Dan passen we de activiteiten wat aan en komt speleo minder aan bod. Gelieve dit bij uw reservatie mee te delen bij de opmerkingen.

icon opleidingen

Hier leren de kinderen, onder begeleiding van de instructeur, zelfstandig klimmen in onze juniorzaal (8 meter hoog). Zowel klimmen als beveiligen komt aan bod. De durvers kunnen misschien ook eens proberen in de grote zaal (15 meter hoog).
Na de pauze gaan we op verkenning in onze speleoparcours. Elkaar helpen om samen de uitgang te vinden is belangrijk. Eventueel kan het speleoparcours vervangen worden door blaaspijpschieten of boogschieten. Gelieve dit bij uw reservatie mee te delen bij de opmerkingen.

MAATWERK
Op maat

Niet de ideale formule gevonden of werk je liever iets anders uit? Geen probleem!
Kijk gerust eens bij onze activiteiten wat er allemaal mogelijk is of neem contact met ons op. We werken dan graag een aangepaste offerte uit.
Na of voor het feestje iets eten ? Ook dit kan. Kijk hiervoor gerust eens bij catering.

Pegman-besturingselement in Street ViewPegman beweegt over de kaartPegman-besturingselement in Street View
Google
Kaartgegevens ©2023
Kaartgegevens ©2023

© 2024 www.blueberry-hill.be with webcreator available