Niet de grootste, maar wel de gezelligste!

Groepen

#tag0 - Deze tag is niet zichtbaar op uw website.
Algemeen

Jeugdbewegingen, sportclubs, sportdiensten, verenigingen, vrijgezellen, families, … kunnen allemaal bij ons terecht voor 1 of meerdere activiteiten. De meeste activiteiten zijn indoor en dus volledig onafhankelijk van het weer.Onze ervaren instructeur  zorgt voor de nodige uitleg en begeleiding.Voor sport –en jeugddiensten hebben we een specifiek aanbod voor een ½ dag  of een volledige dag. Neem gerust vrijblijvend contact op. 

icon klimzaal
DUURTIJD

één activiteit duurt 90 minuten. Twee activiteiten duren 3 uur. Na de activiteit kan er uiteraard nog iets gedronken worden in ons gezellig cafetaria. Uitgebreide catering is ook mogelijk op reservatie.

icon klimclub
PRIJS

16 euro per deelnemer voor 1 activiteit, 25 euro voor 2 activiteiten. We vragen minimum 10 deelnemers (of een forfait). In de prijs is alle nodige materiaal, de begeleiding en de toegang inbegrepen.

icon opleidingen
TIJDSTIP

groepen kunnen zowel tijdens de openingsuren als op een ander tijdstip. Reserveren is verplicht met een mailtje naar adventure@blueberry-hill.be


#tag1 - Deze tag is niet zichtbaar op uw website.

ACTIVITEITEN

icon klimzaal
SPORTKLIMMEN

Klimmen kan bij ons op wanden tot 8 meter hoog en tot 15 meter hoog. We starten met de uitleg over het beveiligen en enkele praktische oefeningen in onze kleine zaal. Iedereen krijgt ruimschoots de kans om te oefenen. Zodra je in alle veiligheid kan klimmen en beveiligen, kun je onder toezicht van onze instructeur uw grenzen verleggen. Doel is om op één kleur boven te geraken. We hebben eenvoudige routes, die voor iedereen geschikt zijn, maar er zijn ook verschillende moeilijke parcours. De nadruk ligt meer op een goed evenwicht, lenigheid en inzicht dan op brute kracht.

icon klimclub
BOOGSCHIETEN

In onze schutterszaal kunt u een initiatie boogschieten volgen. We werken enkel met professioneel, goed onderhouden materiaal.  Er kan geschoten worden op 7 meter of op 11 meter.Na een korte maar duidelijke uitleg kan iedereen van start. Een vaste hand, een goed inzicht en voldoende concentratie zorgen ervoor dat uw pijlen hun doel raken. Dankzij onze jarenlange ervaring slagen we erin om van iedere deelnemer een goede schutter te maken. Wie kan op het einde van de sessie de beste punten voorleggen ? Een ideale activiteit voor onderlinge wedstrijdjes.

icon opleidingen
SPELEOPARCOURS

Ons speleoparcours is ontworpen vanuit onze jarenlange ervaring en loopt over verschillende verdiepen van ons gebouw, in totaal meer 200 meter gangen. Totaal niet de vergelijken met een gewone speleobox. Er zijn verschillende gangen, de ene al nauwer dan de andere, maar ook schoorstenen waar er naar boven of beneden geklommen moet worden met de hulp van een touw. Op het parcours zijn er verschillende nooduitgangen zodat de veiligheid altijd gewaarborgd is. Onze instructeur kent het parcours en kan u verschillende tips geven. Ideaal om te leren samenwerken en een bepaalde schrik (duister, nauwe gangen) te overwinnen.


icon groepen
COMMANDOPARCOURS

Een outdoor activiteit. We starten helemaal boven in ons gebouw en dalen af met een death-ride. Daarna moeten we onze weg terug naar boven vinden. Er zijn verschillende hindernissen boven het water. Een val is een natte broek. Voorzie best reserve kledij en schoenen. Een  leuke, uitdagende activiteit voor de sportievelingen. Ook hier is samenwerken belangrijk. Niet echt geschikt voor de winterperiode.

#tag2 - Deze tag is niet zichtbaar op uw website.

MAATWERK


Niet de ideale activiteit gevonden ? Of werk je liever zelf iets uit ? Geen probleem. Naast deze standaard activiteiten is er nog veel meer mogelijk. We kunnen een mini challenge samenstellen met verschillende activiteiten. Neem gerust contact op met ons voor een aangepaste offerte.

#tag3 - Deze tag is niet zichtbaar op uw website.

Catering// Momenteel niet mogelijk


M


Catering momenteel NIET mogelijk.

We beschikken over een eigen keuken en een ruime feestzaal (met airco). Een familie -of bedrijfsfeest organiseren in onze unieke locatie is geen probleem. Vanaf de ontvangst (aperitief) tot het dessert. Dit kan vanaf 20 personen tot 60 personen. Voor kleinere groepen kunnen we een tafel reserveren in ons cafetaria/lounge. Catering is enkel mogelijk mits tijdige reservatie.

RECEPTIE - DRINK

Een activiteit of vergadering afsluiten met een drink?  Een aperitief voor de maaltijd? Geen probleem. Wij serveren dit graag vanaf 10 personen in ons cafetaria, lounge of zaal Everest (met houtkachel).

Basis: rauwe groentjes en aperostengels  met diverse dipsausjes, kaasblokjes, salami, olijven en chips met 2 glazen witte of rode wijn,  fruitsap of Bockor Blauw.

12 euro per persoon

Luxe: de basis uitgebreid met  een glaasje Cava.

 14 euro per persoon

BBQ-BUFFET

Eet je graag veel groenten, pasta of rijst ? Of ben je een vleeseter ? Of toch liever vis ? Geen probleem, we werken met een zeer uitgebreid buffet met verschillende seizoengroenten. Zo kan iedereen eten wat hij graag eet en zoveel nemen als hij wil, in een ongedwongen sfeer. Indien gewenst voorzien we een vegetarisch alternatief, zonder meerprijs. Ben je allergisch, meld het ons. De samenstelling van de gerechten kan gewijzigd worden.

Vis en vlees bereiden we ‘live’ op onze houtskool grill. De combinatie van de kruiden, het vuur en de juiste grilltechniek zorgen voor een unieke smaakervaring. 

Dit buffet is enkel mogelijk voor groepen vanaf 20 personen. Voor kleinere groepen kan er altijd iets op maat uitgewerkt worden.

We voorzien hierin 2 formules. 

DRANKENFORFAIT

Tijdens de maaltijd  voorzien wij biologische wijn (1/2 fles pp.) in rood,  wit of rosé of een  lekker  biertje in blond of bruin of de courante frisdranken. Uiteraard is er ook water (stil en bruisend) voorzien. Na de maaltijd serveren we nog een koffie of thee aan het buffet.

10 euro per persoon

DESSERT

Een buffet samengesteld met gebak zoals een warme appeltaart en bavarois. Daarbij een verse fruitsalade, chocolademousse en ijs. Voor de liefhebbers voorzien we ook altijd enkele streekkazen. Klassiek, maar toch net iets anders.

10 euro per persoon 

(7 euro voor kinderen tot 12 jaar)


Uiteraard zijn er nog diverse mogelijkheden. Zo organiseerden we al een streetfood festival voor 120 personen, hadden we een walking dinner met diverse kleine BBQ gerechtjes, … 

Neem gerust vrijblijvend contact op voor een voorstel op maat.

Kaartgegevens ©2021
200 m 
Kaartgegevens ©2021

© 2022 www.blueberry-hill.be with webcreator available